Receptie & feestavonden

Het persoonlijke karakter en de sfeervolle ambiance van Welgelegen Food & Drinks staan al jaren borg voor een geslaagd feest of bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Voor ons is het belangrijk om al uw wensen te realiseren en te verwerken in een arrangement op maat. Op deze manier zullen uw gasten, uzelf en het team van Welgelegen Food & Drinks met een plezierig en voldaan gevoel kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag of avond.

Welgelegen Food & Drinks beschikt over twee zalen die sfeervol, modern en multifunctioneel zijn ingericht. Beide zalen hebben een aparte entree en garderobe met een eigen terras aan de grote vijver met een uniek eilandterras. De zalen kunnen geschakeld worden tot één grote zaal waarbij de ruimte flexibel ingedeeld kan worden van minimaal 20 tot maximaal 200 personen, ook is er een gezellige rookruimte aanwezig.

Welgelegen Food & Drinks beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld die u een goede indruk geven van de vele mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij op basis van uw wensen een arrangement op maat maken.

Receptie arrangement

  • Onbeperkt warm en koude dranken uit het binnenlands gedistilleerd dankarrangement
  • Op de tafels plaatsen wij diverse zoutjes
  • Wij serveren twee rondes bittergarnituur (ca. 4 hapjes per persoon)

Feestavond arrangement

  • Wij verwelkomen u en uw gasten met een glaasje bubbels
  • Onbeperkt warm en koude dranken uit het binnenlands gedistilleerd drankarrangement
  • Op de tafels plaatsen wij diverse zoutjes
  • Wij serveren 4 rondes bittergarnituur (ca. 8 hapjes per persoon)
Neem vrijblijvend contact op

Interesse?

Sorry, the comment form is closed at this time.