Arrangementen

Heeft u iets te vieren? Wij staan al jaren bekend als ideale locatie voor high tea’s, kinderfeestjes, recepties, bruiloften en feestavonden. Het kan allemaal bij Welgelegen Food & Drinks!

Het persoonlijke karakter en de sfeervolle ambiance van Welgelegen Food & Drinks staan al jaren borg voor een geslaagd feest of bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Voor ons is het belangrijk om al uw wensen te realiseren en verwerken in een arrangement op maat. Op deze manier zullen uw gasten, uzelf en het team van Welgelegen Food & Drinks met een plezierig en voldaan gevoel kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag of avond.

Welgelegen Food & Drinks beschikt over twee feestzalen die sfeervol, modern en multifunctioneel zijn ingericht. Beide zalen hebben een aparte entree en garderobe met een eigen terras aan de grote vijver met een uniek eilandterras.

De zalen kunnen geschakeld worden tot één grote feestzaal waarbij de ruimte flexibel ingedeeld kan worden van minimaal 20 tot maximaal 200 personen, ook is er een gezellige rookruimte aanwezig. Welgelegen Food & Drinks beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld die u een goede indruk geven van de vele mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij op basis van uw wensen een arrangement op maat maken.

Receptie & feestavonden

Een feest bij Welgelegen Food & Drinks is niet zomaar een feest. Het wordt grandioos! De bijzondere locatie die veel indruk zal maken op uw gasten, zorgt voor een geweldige sfeer en alle ingrediënten zijn aanwezig om er een topavond van te maken. Wij helpen u graag om uw feestavond tot in de puntjes te organiseren.

Lees meer

Trouwen

Welgelegen Food & Drinks ligt prachtig én is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Rijswijk. Bij mooi weer kunt u zelf trouwen op ons uniek eilandterras.

Lees meer

Buffetten

Welgelegen Food & Drinks beschikt over een ruim assortiment aan buffetten. De buffetten kunnen los gereserveerd worden of in combinatie met uw feest, bijeenkomst of evenement.

Lees meer

Barbecue

Geniet van een heerlijke barbecue op ons uniek en gezellig eiland terras midden in de grote vijver!

Lees meer

High tea

Heeft u wat te vieren of gewoon gezellig bijkletsen met uw vrienden? Of een leuke babyshower organiseren? Denk dan aan een leuke high tea in onze rustgevende omgeving.

Lees meer

Kinderfeestjes

Welgelegen Food & Drinks vormt samen met Tennispark Welgelegen of Estate Padel Club een unieke locatie voor het organiseren van jouw kinderfeestje!

Lees meer

Koffietafel

Ons rustgevend stukje natuur in combinatie met de horecagelegenheid is uitermate geschikt voor een koffietafel na afloop van een crematie of begrafenis.

Lees meer

Business lunch

Een keer iets anders lunchen dan die saaie broodtrommel? Denk dan aan een Business lunch. Vers verzorgd door Welgelegen Food & Drinks en ook nog is bezorgd tot aan de deur!

Lees meer

Sorry, the comment form is closed at this time.