Arrangementen

Heeft u iets te vieren? Wij staan al jaren bekend als ideale locatie voor high tea’s, kinderfeestjes, recepties, bruiloften en feestavonden. Het kan allemaal bij Welgelegen Food & Drinks!

Het persoonlijke karakter en de sfeervolle ambiance van Welgelegen Food & Drinks staan al jaren borg voor een geslaagd feest of bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Voor ons is het belangrijk om al uw wensen te realiseren en verwerken in een arrangement op maat. Op deze manier zullen uw gasten, uzelf en het team van Welgelegen Food & Drinks met een plezierig en voldaan gevoel kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag of avond.

Welgelegen Food & Drinks beschikt over twee feestzalen die sfeervol, modern en multifunctioneel zijn ingericht. Beide zalen hebben een aparte entree en garderobe met een eigen terras aan de grote vijver met een uniek eilandterras.

De zalen kunnen geschakeld worden tot één grote feestzaal waarbij de ruimte flexibel ingedeeld kan worden van minimaal 20 tot maximaal 200 personen, ook is er een gezellige rookruimte aanwezig. Welgelegen Food & Drinks beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij hebben een aantal arrangementen samengesteld die u een goede indruk geven van de vele mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij op basis van uw wensen een arrangement op maat maken.

Sorry, the comment form is closed at this time.