Trouwen

Welgelegen Food & Drinks is gesitueerd op een voormalig landgoed van koning Willem III in het centrum van Oud-Rijswijk. De historische tuinen en de bosrand met waterpartij hebben de tand destijds doorstaan en hun natuurlijke waarde behouden. Als officiële trouwlocatie nodigen wij u graag uit om de mooiste dag van uw leven bij ons te komen vieren. Wij kunnen uw complete bruiloft verzorgen of ontvangen u graag voor de receptie en/of feest in onze feestelijke en sfeervolle trouwzaal. Voor een bruiloft of een feestavond geldt hetzelfde als voor uw trouwjurk en trouwpak. Het moet geheel op maat zijn gemaakt en perfect aansluiten op al uw wensen. U en uw gasten moeten zorgeloos kunnen genieten van deze speciale dag.

Trouwen, Receptie, Diner en Feest

Wij kunnen de gastheer zijn voor alle onderdelen van uw bruiloft. Om een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder een aantal arrangementen beschreven. Uiteraard kunnen wij en onze eventuele partners nog veel meer voor u betekenen en maken graag een persoonlijke afspraak in onze horecagelegenheid om kennis te maken en u vrijblijvend te informeren.

Het huwelijk

Welgelegen Food & Drinks ligt prachtig en is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Rijswijk. Uniek bij Paviljoen Welgelegen is dat u bij mooi weer kan trouwen op ons eiland. Trouwen op onze locatie kan niet alleen overdag maar ook in de vooravond en op zaterdag. De trouwambtenaar heeft een belangrijke rol bij uw ceremonie. Voor informatie over de ambtenaren klikt u hier.

Trouwen op Welgelegen kan alleen in combinatie met een arrangement. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Receptie, Diner en Feest

Het persoonlijke karakter en de sfeervolle ambiance van Welgelegen Food & Drinks staan al jaren borg voor een geslaagde receptie, diner en feest in een ontspannen sfeer. Voor ons is het belangrijk om al uw wensen te realiseren en te verwerken in een arrangement op maat. Op deze manier zullen uw gasten, u zelf en het team van Welgelegen met een plezierig en voldaan gevoel kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag en/of avond. Welgelegen Food & Drinks beschikt over twee zalen die sfeervol, modern en multifunctioneel zijn ingericht. Beide zalen hebben een aparte entree en garderobe met een eigen terras aan de grote vijver met een uniek eilandterras. De zalen kunnen geschakeld worden tot één grote trouwzaal, waarbij de ruimte flexibel ingedeeld kan worden van minimaal 20 personen tot 200 personen. Bij allebei de zalen beschikken wij over een gezellige rookruimte, we hebben voldoende parkeergelegenheid en zijn uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Om een indruk te geven van onze mogelijkheden voor uw receptie, diner en feest hebben wij een aantal standard arrangementen samengesteld. Uiteraard kunnen wij al onze arrangementen geheel aanpassen op uw wensen.

Onze partners

Paviljoen Welgelegen werkt nauw samen met team van specialisten voor iedere gelegenheid. Voor een bruiloft brengen wij u op uw verzoek graag in contact met een Weddingplanner, Fotograaf, limousine service, bloemist en decoratie specialist. Muziek en entertainment maken uw feest compleet. Welgelegen heeft door de jaren heen uitstekende contacten opgebouwd met artiesten, bands, en DJ’s.

Lees voor meer informatie ons arrangement Receptie en Feestavond.

Neem vrijblijvend contact op

Interesse?

Sorry, the comment form is closed at this time.